За нас

Когато не намираш това, което търсиш, опитай MyPicnic

Поставихме началото на MyPicnic, когато преди десет години търсехме свежи и качествени салати за нашата малка закусвалня.

Днес отдавна сме надхвърлили нуждите на закусвалнята ни, но както в началото, целта ни продължава да бъде на първо място качеството заедно с добрата цена.

Вече знаем как да направим това, което търсим и го предлагаме и на вас: широка листа от салати, разядки, майонези и сосове в разнообразни разфасовки, които да удовлетворят всяка нужда и да възбудят всеки апетит.

Винаги свежи

Предлагаме салати, разядки, майонези и сосове, които доставяме в кратки срокове с хладилен транспорт, за да сме сигурни, че клиентите ни получават същото качество, което излиза от нашия производствен цех.

Пъстри вкусове

Широката ни листа от продукти събира разнообразие от популярни рецепти, изпитани комбинации и традиционни вкусове, които сме подбрали, така че да събудят всеки апетит.

Изпитани рецепти

Семействата ни са част от целия производствен процес и всички заедно грижовно работим над рецептите ни, докато постигнем максимално добър вкус.

Различни разфасовки

С разнообразието си от разфасовки се стремим да задоволим всяка нужда – и тази на малката закусвалня, и тази на големия ресторант, но на първо място на крайния потребител.

Сертификати

FSSC 22000 (BG)

FSSC 22000 (EN)

Къде да ни намерите

Купете нашите продукти в магазинната мрежа в София.

Намерете ни и в:

Закусвалня MyPICNIC

гр. София,
бул. Ломско шосе 142

Lidl

Магазините на Lidl

Фантастико

Магазините на Фантастико

345

Магазините на 345

ПроМаркет

Магазините на ПроМаркет

Развий своя бизнес с продуктите на MyPicnic

Бизнес клиенти

Намери продуктите ни в магазинната мрежа

Къде да ни намериш